SPOILED NEWS

Met Gala: Η Σαρλότ Κασιράγκι με φόρεμα Chanel

Οι παρουσίες στο Met Gala ήταν σίγουρα εντυπωσιακές οι περισσότερες απο αυτές, άλλες ήταν ιδιαίτερα εκκεντρικές. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο gala ήταν η Σαρλοτ Κασιράγκι.

Η γαλαζοαίματη παρουσία πραγματικά εντυπωσίασε το κοινό στο φετινό Met Gala το οποίο γίνεται κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαίου.

Η εγγονή της πριγκίπισσας Γκρέις του Μονακό έδωσε το παρών στην εκδήλωσε φορώντας ένα φόρεμα δαντελένιο απο τον οίκο Chanel φυσικά γιατί η εκδήλωση ήταν προς τιμή του σχεδιαστή που έχει πεθάνει, τον Karl Lagerfeld.

H 36χρονη είχε επίσης πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε κότσο, που συνηθίζεται όταν φοράς ένα τόσο εντυπωσιακό φόρεμα με μαύρο μανικιού και μαύρα πέδιλα τα οποία και αυτά ήταν από τον ίδιο οίκο.

Ιδιαίτερα κομψή δεν είναι μόνο σε αυτή της την εμφάνιση αλλά σε πολλές εμφανίσεις της. Και σίγουρα μοιάζει και με τη γιαγιά της η οποία ήταν και αυτή κομψή και ιδιαίτερα στιλάτη.

Εντυπωσιάζουν οι όμορφες εμφανίσεις και όχι οι εκκεντρικές, νομίζω οτι αυτή η εμφάνιση είναι ιδιαίτερα στυλάτη και δίνει ένα πιο αριστοκρατικό στυλ και στο θέμα της εκδήλωσης.

Η Σαρλότ Κασιράγκι με δαντελένιο φόρεμα Chanel στο Met Gala

https://www.tatler.com/gallery/charlotte-casiraghi-princess-caroline-of-hanover-best-chanel-moments-met-gala-2023
About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading